Zwangerschapswens & gezonde zwangerschap

Zwangerschapswens
Als je een kinderwens hebt is het belangrijk ervoor te zorgen dat de kans dat het lukt zo groot mogelijk is. Als je graag zwanger wilt worden, is het belangrijk om na te gaan of alles in orde is om zwanger te kunnen raken. We brengen samen jouw persoonlijke situatie in kaart en ik kan je diverse tips geven om een kans op zwangerschap te vergroten. Wanneer dat niet lukt kan ik je rustig uitleggen welke keuzes je hebt om goed geïnformeerd een keuze te maken. Want het hele proces van zwanger worden is eigenlijk net een puzzel die precies in elkaar moet passen wil het lukken.

Het kan zo zijn dat het bij jullie niet meteen lukt. Je bent maar een paar dagen per maand vruchtbaar, dat wisselt ook nog elke maand en wij begrijpen ook wel dat je niet altijd zin of tijd hebt om op commando te vrijen, dat gaat ook tegenstaan na een tijdje. Weten wanneer jij vruchtbaar bent en wat je kunt doen om sneller zwanger te worden? Ik geef je graag een passend advies.

 

zwanger 2In verwachting
Misschien is het bij jullie inmiddels gelukt en ben je in verwachting! Een prachtig wondertje groeit in je buik. Natuurlijk wil je goed voor jezelf en je ongeboren kindje zorgen. Wat mag je wel eten, wat kun je beter laten staan? Met al je vragen rondom een gezonde zwangerschap, kun je bij mij terecht. Ik geef je graag voorlichting, tips en adviezen rondom deze bijzondere periode. Neem contact met mij op of maak direct een afspraak via de digitale agenda.